Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet

Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet

I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi i YDING A/S laver vi byggeri til tiden og prisen.

Vores største byggerier lige nu:

  • Ikast Østre Skole
  • Bilka Randers
  • Elværk Viborg
  • Music Group Lisbjerg
  • Hald-Ege Idrætscenter
  • AU Foulum, bygning C22 med bl.a. laboratorium

 

YDING A/S har senest landet et ægte Rock n’ Roll byggeri i Lisbjerg nord for Aarhus, hvor kloak, jord, beton, murer, belægning og gartner som underentrepriser er tilfaldet os. Byggeriet er unikt og spændende, men ikke umuligt. Men det kræver de rette folk.

En formand med det store overblik OG fokus på detaljen. En formand, der tør og vil, der kan se løsningen inden opgaven startes.

En formand, der stræber efter perfektion i byggeriet, ved at fokusere på balancen mellem tid, pris, kvalitet og kundeservice.

En formand, der forstår og behersker rationalisering i overblikket og hverdagens opgaver, og som er i stand til at øge produktiviteten hos sig selv og sine kolleger.

En formand, der er bevidst om arbejdssikkerhed, som ser en omfattende og udfordrende opgave som spændende.

I YDING A/S spænder vi bredt på entreprise-opgaverne. Vi søger derfor en formand, der forstår grundvandssænkning, borede pæle, kloakering, miljø, murer-, klinke og flisearbejde. Vi forventer, at du engagerer dig i alle dele af byggeriet, og er i stand til at sikre kontinuerlig fremgang, selvom kvalitetskravene er høje.

Hvis du er denne nye formand, så er det tid til, at du kontakter adm. direktør i YDING A/S Martin Weier Christiansen på telefon 21 41 97 70.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Relaterede artikler

Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Seneste nyheder
Entreprenør chauffør hurtigst muligt til ansættelse
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Vores gode chauffør har ønsket at skifte branc..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Sådan opruster YDING A/S på de indre linjer
”Igennem længere tid er dele af Yding A/S’ bogføring foretaget af en vikar. Vi havde imidlertid et ønske om, at have..
Alle nyheder