Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang

Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang

I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi i YDING A/S laver vi byggeri til tiden og prisen.

Vores største byggerier lige nu:

  • Ikast Østre Skole
  • Bilka Randers
  • Elværk Viborg
  • Music Group Lisbjerg
  • Hald Ege Idrætscenter
  • AU Foulum, bygning C22 med laboratorium

YDING A/S har senest landet et ægte Rock n’ Roll byggeri i Lisbjerg nord for Aarhus, hvor kloak, jord, beton, murer, belægning og gartner som underentrepriser er tilfaldet os. Byggeriet er unikt og spændende, men ikke umuligt. Men det kræver de rette folk.

Det kræver beton-folk, der kender sine materialer, der forstår processen, og som kan arbejde rimeligt selvstændigt, når nogle af Midtjyllands mere spændende byggerier tager fart.

YDING A/S arbejder aktuelt på et elværk i Viborg, på en ny skolebygning i Ikast, på udvidelse af tidligere butikslokaler til en Bilka i Randers, på Hald Ege Idrætscenter, på Aarhus Universitet i Foulum – et byggeri med blandt andet laboratorium - og på et spændende Rock n’ Roll projekt i Aarhus. Dertil er vi naturligvis i gang med at byde ind på flere spændende projekter.

Men vi mangler DIG. Vi mangler dig, som føler dig hjemme i beton, som bærer en stærk faglig viden, og som har ambitioner om at levere kvalitet – hver gang.

Hvis du er vores nye beton-mand, så er det tid til, at du kontakter adm. direktør i YDING A/S Martin Weier Christiansen på telefon 21 41 97 70.

 

 

 

 

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Seneste nyheder
Entreprenør chauffør hurtigst muligt til ansættelse
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Vores gode chauffør har ønsket at skifte branc..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Sådan opruster YDING A/S på de indre linjer
”Igennem længere tid er dele af Yding A/S’ bogføring foretaget af en vikar. Vi havde imidlertid et ønske om, at have..
Alle nyheder