Entreprenørchauffør søges

Entreprenørchauffør søges

YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Har du forvogn-, hænger- og EU-bevis, krancertifikat og gerne certifikat til truck/teleskoplæsser, så er du godt på vej til et meget varieret job hos os....

 

Branchekendskab er fordel, men ingen betingelse. Jobbet består fortrinsvis i kørsel med grej mellem byggepladserne og vores adresse på Morsøvej i Viborg, tømning af containere og en del kran/grab-arbejde samt jord, sand og grus kørsel. Der kan forekommer overarbejde i ret begrænset omfang, men ingen vintertjeneste.


Der tilbydes gode, velordnede ansættelsesforhold med forskellige personalegoder. Jobbet er ret frit og ordrer sendes mest som mail direkte til bilen fra få, navngivne formænd eller mester, og der er aftalt 24 timers varsel, så du selv kan optimere ruteplanen. Vognen er en Mercedes 3251 fra marts 2016, med HMF 3220 K5, alt pænt og vedligeholdt.

 

Henvendelse på mail: intern@yding-as.dk eller ring til Per Yding på 2014 1505

Seneste nyheder
Medarbejder til betonskæring og – boring søges
Til at løse alle former for diamantskæring, boring, fræsning og slibning søges en dygtig og frisk medarbejder. Det vil v&ae..
Entreprenørchauffør søges
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Har du forvogn-, hænger- og EU-bevis, krancertifikat og ..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen – direktørskifte Yding A/S har altid stået for kvalitet til tide..
Alle nyheder