YDING A/S lægger fundamentet til BILKA i Randers

YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers

Se film fra første spadestik

Yding A/S lægger fundament til et top-moderne Bilka hypermarked i Randers Storcenter

Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hypermarked i Randers Storcenter. Mens hverdagen fortsætter ufortrødent for deøvrige butikker i centret, hamrer, banker, borer og pudser YDING A/S helt nye produktions og butiksområder op i den tidligere Kvickly butik.
Arbejdet udføres for M. Thomsen Støtt i Aalborg, der har totalentreprisen på opgaven.
 
Bager, slagter, delikatesse og mejeri-kølere. Når Bilka etablerer sig, betyder det samtidig fuldt professionelle produktionsområder, som skal graves, støbes, mures og fuges.
At samarbejde med Dansk Supermarked om dette projekt er en spændende opgave. Dansk Supermarked, der er en kontinuerlig agile udvikler, arbejder løbende på optimering af indretningsplanen for hypermarkedet. Det betyder, at vi ugentligt modtager opdaterede tegninger, og løbende skal være opmærksom på eventuelle tilpasninger. Det betyder også, at der indtil sidste øjeblik bliver optimeret på, hvordan Dansk Supermarked kan tilbyde det mest moderne, brugervenlige og effektive til kunderne.
”Når vi arbejder på en byggeplads som denne, er det væsentligt for os at holde for øje, at der på den anden side af afspærringerne er et dagligt flow af kunder til Randers Storcenters øvrige forretninger.
Desuden er jordkørsel til og fra byggepladsen en fin balance, hvor parkeringsplads og veje skal holdes rene og farbare. For os er det en byggeplads, men for de nuværende kunder er det et indkøbscenter, og de skal gerne mærke mindst muligt til os,” fortæller Adm. Direktør i YDING A/S Martin WeierChristiansen.
 
YDING A/S er på Bilka Randers byggeriet underentreprenør til M. Thomsen Støtt A/S fra Aalborg og vi forventer at have op til 10 mand i spidsbelastningen.
Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Relaterede artikler

Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Seneste nyheder
Medarbejder til betonskæring og – boring søges
Til at løse alle former for diamantskæring, boring, fræsning og slibning søges en dygtig og frisk medarbejder. Det vil v&ae..
Entreprenørchauffør søges
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Har du forvogn-, hænger- og EU-bevis, krancertifikat og ..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen – direktørskifte Yding A/S har altid stået for kvalitet til tide..
Alle nyheder