Når Bilka rejser sig, har YDING A/S skabt fundamentet


  • Dansk Supermarked / Salling Group er selv pænt repræsenterede af særligt kommende ledere i det nye Bilka Hypermarked
  • Varehuschef Jan Møller holder talen til Rejsegildet på Bilka i Randers Storcenter.
  • Pølser, brød og sodavand - netop!
  • Håndværkere, rejsegilde og lidt til maven. Det hænger unægteligt sammen.
  • Et velfortjent pusterum i en travl arbejdsuge. Rejsegildet er en årelang tradition.
  • Kasselinjen må være en teknisk udfordring, så den kan man ikke komme for tidligt i gang med.
  • Langsomt begynder butiksarealet at tage form. Gulvene står nye og pæne, og så småt fylder reolerne op igennem butikken.

Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra Salling Group – det tidligere Dansk Supermarked.

”Oprindeligt blev der afholdt rejsegilde, fordi byggeprojektets succes afhang lige så meget af gudernes humør som af håndværkernes dygtighed. For at berolige eventuelle onde ånder blev taget pyntet med planter, der indeholdt gode ånder, og de skulle så give gode kræfter videre til huset, så det blev sikkert at bo i.

I dag afholdes rejsegilder som god skik og orden og for at takke håndværkerne på byggeprojektet. På den måde får det nybyggede hus en god start.”

Citat: Bolius d. 7. august 2014 / 
https://www.bolius.dk/rejsegilde-18225/

Når en koncern overtager fra en anden

Den kommende varehuschef Jan Møller holdt tale for håndværkerne. Han fortalte om det krævende arbejde i at ombygge en Kvickly til en Bilka, hvor næsten alt skulle opdateres eller ombygges. Ligeledes udtrykte han tilfredshed med det arbejde, der indtil videre var udført.

YDING A/S har fortsat en større opgave foran sig med at blive klar, inden Bilkas personale for alvor rykker ind. Vi arbejder primært på de nyetablerede produktionsområder som bager, slagter, delikatesse og kølerområde.Alfred arbejder sammen med de øvrige kolleger intenst og koncentreret, så byggeriets deadline kan nås.

Bilka i Randers forventes at beskæftige cirka 400 medarbejdere, og halvanden måned før åbningsdagen er omtrent halvdelen af de påkrævede butiksreoler stillet op, skilteholdere hænger fra loftet, og de første varer forventes at ramme hylderne i løbet af en uges tid.

Fremtidens Bilka – Bilka Future

Butikken bliver indrettet efter samme koncept som de nyrestaurerede Bilka’er, kaldet Bilka Future. Det betyder dels en opdatering af skilte, opstillinger og reolsystemer, men det betyder også for eksempel et farvel til vandforstøver anlægget i frugt og grønt afdelingen.

Kommende afdelingsleder i frugt og grønt, Søren Ankersen, fortæller i den anledning, at vandforstøver anlægget har vist sig at var ingen eller ringe effekt på såvel kvaliteten af produkter, samt på salget.

YDING A/S ser med spænding frem mod åbningen af den færdige butik.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Relaterede artikler

YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Se film fra første spadestik
Yding A/S lægger fundament til et top-moderne Bilka hypermarked i Randers Storcenter
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Seneste nyheder
Medarbejder til betonskæring og – boring søges
Til at løse alle former for diamantskæring, boring, fræsning og slibning søges en dygtig og frisk medarbejder. Det vil v&ae..
Entreprenørchauffør søges
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Har du forvogn-, hænger- og EU-bevis, krancertifikat og ..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen – direktørskifte Yding A/S har altid stået for kvalitet til tide..
Alle nyheder