Sådan opruster YDING A/S på de indre linjer


”Igennem længere tid er dele af Yding A/S’ bogføring foretaget af en vikar. Vi havde imidlertid et ønske om, at have en fast medarbejder i firmaet til disse og andre administrative opgaver. Dette ønske blev til virkelighed, da vi ansatte Susanne”, fortæller administrerende direktør Martin Weier Christiansen.

Susanne Bitsch, Bogholder ved YDING A/SSusanne er uddannet indenfor kontor og regnskab samt teknisk assistent og besidder næsten 25 års erfaring på området. Hun har løbende igennem sin karriere videreuddannet sig i merkantile fag. Susanne er en 53-årig Viborgkvinde, som er blevet ansat som bogholderiassistent i Yding A/S. Hun har tidligere arbejdet hos AOF, Viborg Daghøjskole, Mercantec og senest Erhvervs og Turistcenter Skive.

En struktureret men fleksibel tilgang til udfordringer er blot nogle af de mange kvalifikationer, vi har sikret os med Susannes ansættelse i Yding A/S.

Susannes primære arbejdsopgaver bliver bogføring og administrativt arbejde. Susanne bliver også en back-up for produktion og tilbud. Hun bliver således kontorets blæksprutte.

”Yding A/S står overfor nogle spændende udfordringer, hvor et generationsskifte er nært forestående. Det betyder optimering, tilpasninger og nye muligheder, også på mit område i bogholderiet”, beretter Susanne.

Også på kommunikationsfronten opruster Yding A/S. Vi har lavet aftale med Jesper Bjørn Schlæger, der skal være i praktik hos os indtil sommer. Jesper 39 år, bosat i Århus og har beskæftiget sig med kommunikation på tværs af forskellige stillinger og brancher.

Jesper Bjørn Schlæger, Kommunikationsansvarlig YDING A/SJesper er uddannet inden for kontor, økonomi og IT, og senest fængselsbetjent. Han har tidligere arbejdet ved TDC, Skovbo Huse, Bestseller, Kriminalforsorgen og Viden Djurs.

Nysgerrighed og læringsinteresse, bredt overblik, skarp detaljesans og opsøgende arbejde er hvad vi blandt andet kan forvente af Jesper.

Hans primære opgaver vil omhandle Yding A/S’ kommunikationsstrategi, herunder anvendelse af aviser, nyhedsbreve, pressemeddelelser, hjemmeside og e-mails i vores løbende kommunikation med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Jesper vil være at finde på vort kontor, men vil også på vore byggepladser.

”Jeg har store forventninger og ambitioner til min praktikplads ved Yding A/S, og ser frem til at samarbejde med ledelse og medarbejdere i Yding A/S, og jeg glæder mig til at komme ud til håndværkerne på byggepladserne”, fortæller Jesper.

Jesper søger optagelse på Journalisthøjskolen i Århus til sommer.

Susanne begyndte hos Yding A/S d. 12-12-2017 og Jesper begynder d. 15. januar 2018.

Yding A/S har altid stået for kvalitet til tiden, og med Susanne og Jespers hjælp vil vi styrke vores position og underbygge vore dygtige håndværkeres arbejde i Viborg og Midtjylland.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Relaterede artikler

Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Seneste nyheder
Entreprenør chauffør hurtigst muligt til ansættelse
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Vores gode chauffør har ønsket at skifte branc..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Sådan opruster YDING A/S på de indre linjer
”Igennem længere tid er dele af Yding A/S’ bogføring foretaget af en vikar. Vi havde imidlertid et ønske om, at have..
Alle nyheder