Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen

Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen
Stifter af virksomheden, Per Yding Sørensen fortsætter i virksomheden og ansættelsen af Martin Weier Christiansen er starten på et generationsskifte i den murer- og entreprenørvirksomhed, som Per startede for 38 år siden.

Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen – direktørskifte Yding A/S har altid stået for kvalitet til tiden. ”Det bliver ikke lavet om” siger den kommende direktør, som  tilføjer, at han forventer at kunne tilføre den stolte og traditionsbundne virksomhed ny energi og målsætninger.

Martin Weier Christiansen, 44 år, bliver fra 1. oktober administrerende direktør i Yding A/S. Martin kommer fra en stilling som divisionsdirektør i Raunstrup Byggeri A/S, hvor han gennem 12 år har stået for at opbygge og udvikle entrepriseafdelingen. Martin har stor erfaring fra både offentlige og private projekter og har i Raunstrup Byggeri haft ansvaret for de større og mere komplicerede projekter, herunder svømmehaller.  

Ud over en stærk teknisk baggrund og en solid erfaring fra branchen har Martin særligt fokus på at arbejde serviceorienteret med kunder og opgaver. ”Jeg glæder mig til at komme tæt på eksisterende og potentielle kunder i Yding A/S og at øge tilgangen af opgaver. Yding A/S er en meget spændende virksomhed med en stor andel af egenproduktion indenfor jord, kloak, beton og murer. Det er et perfekt fundament til at sikre den byggetekniske sammenhæng og til konkurrencedygtige priser. Samtidig glæder jeg mig til at lære virksomhedens dygtige medarbejdere at kende. ” Martin har en uddannelse som civilingeniør indenfor bygge- og anlægskonstruktioner suppleret med en HD i organisation.

Stifter af virksomheden, Per Yding Sørensen fortsætter i virksomheden og ansættelsen af Martin Weier Christiansen er starten på et generationsskifte i den murer- og entreprenørvirksomhed, som Per startede for 38 år siden. ”Det er vigtigt for mig, at virksomheden er sikret ind i fremtiden. Derfor tager vi nu hul på et ny kapitel, hvor jeg kan overdrage roret til Martin og stadig bidrage med min viden og erfaring. ”

Bestyrelsesformand Lars Roholt fortæller, at et generationsskifte er planlagt over de sidste par år og at en af de vigtigste opgaver for Martin bliver at øge virksomhedens både top og bundlinje gennem en målrettet indsats. Det skal ske ved at udbygge de gode relationer i lokalområdet og få andel i den vækst, der også er kommet til Viborg.

Yding A/S bygger både for private, for virksomheder og for det offentlige. Det drejer sig om såvel anlæg som egentlige byggerier, hvor renoveringsopgaver også er en stor del af de mange gøremål. Yding A/S har adresse i Viborg og beskæftiger ca. 50 ansatte.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Seneste nyheder
Entreprenør chauffør hurtigst muligt til ansættelse
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Vores gode chauffør har ønsket at skifte branc..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Peter Seiling ny byggeleder i YDING A/S
I mandags var en særlig dag for YDING A/S, og i mandags var en ganske særlig dag for Peter. Mandag starter Peter som byggeleder i YDING ..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Sådan opruster YDING A/S på de indre linjer
”Igennem længere tid er dele af Yding A/S’ bogføring foretaget af en vikar. Vi havde imidlertid et ønske om, at have..
Alle nyheder