Historie

1979: Firmaet stiftes af Per Yding Sørensen.

1985: Afdeling som udfører diamantboring og -skæring i det meste af landet etables.

Denne afdeling blev frasolgt i foråret 2003, en del af medarbejderne møder vi stadig, idet de er fulgt med over i det nuværende Diamantgruppen, (Viborg Beton Boring)

1986: Ejerforholdet ændret til aktieselskab.

2009: YDING A/S bliver autoriseret ROCKWOOL Facadeisolatør, et område som de senere år er i god vækst i Danmark.

2010: YDING A/S bliver godkendt som leverandør til Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste.

2011: Tømrerafdeling etableres for at styrke firmaets konkurrenceevne fortrinsvis inden for hoved- og totalentrepriser.

2013: Nyt hovedkontor bygges i Viborg

Historie

Mange typer opgaver

Yding A/S bygger både for private, for virksomheder og for det offentlige. Det drejer sig om såvel anlæg som egentlige byggerier, hvor renoveringsopgaver også er en stor del af de mange gøremål. Der bygges ikke typehuse, men ønsker en privatkunde Yding A/S som deres håndværker, foregår det i tæt samarbejde med en arkitekt. Det bliver ofte til nogle spændende løsninger.

Folk vil bo individuelt, og det har efterhånden givet virksomheden en betydelig erfaring i mere avancerede løsninger. Men der bliver også bygget meget for erhvervslivet og det offentlige. Vi har bygget mange børnehaver, skoler og plejehjem, både i fag- og i hovedentreprise. Der er fuld fart på hos Yding A/S, og mangel på især murersvende, har fået os til at indlede samarbejde med andre håndværksmestre for at kunne levere til tiden.

 
Hvorfor Yding A/S?
Vi laver vores arbejde godt, vi har mange gode medarbejdere med stor faglig viden og ansvarsfølelse. Vi overholder indgåede aftaler, selv om der så skal tages en weekend med. Vi efterstræber at lave tingene rigtigt første gang. Det er meget vigtigt, at alle miljøkrav overholdes, både at sikkerheden er i orden, men også at vi ikke generer andre med vores adfærd.

 

YDING A/S har eksisteret siden 1979 og er under Byg Garantiordning.