Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse

Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse

YDING ApS har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Kalbygård Skov rastepladserne ved Silkeborgmotorvejen rute 15Det kan lyde så banalt, når opgaven er at bygge råhuset til en tankstation og restauration på en rasteplads i Danmark, men der er intet banalt eller simpelt over det byggeri, vi nu skal opføre.

I september 2016 stod Silkeborgmotorvejen færdig. Et anlæg med mange år undervejs, og med en række kompromiser. På hver side af Silkeborg etableredes rastepladser – flotte men enkle, og nu er tiden kommet til en opgradering.

Arkitektur uden grænser

Q8 har fået tilladelse til opførsel af tankstationer med tilhørende restauration og legeplads på Kalbygård Skov rastepladserne ved Låsby øst for Silkeborg. På begge sider af motorvejen skal der bygges, og der er lagt op til forbløffende arkitektur.

Arkitekterne bag projekterne er de norske bredt anerkendte arkitekter Snøhetta. Snøhetta har tegnet et utal af imponerende løsninger på begge sider af Atlanten. Museum of Fine Arts i Houston, et universitet i Gambia, Elbtower i Hamborg, Opera- og ballethuset i Norge, en række smukke ejendomme i New York, samt fodgængerarealet ved Times Square i New York.

Projektet er tænkt ind i de eksisterende omgivelser, og byder blandt andet på et rekreativt område på bygningens tagetage, så Q8 stationen kommer til at fremstå både brugervenlig og æstetisk.

Mens byggeriet står på

En del af de to rastepladser er allerede afspærret, og forarbejdet er begyndt. Arbejdet på de to tankstationer sker sideløbende med cirka 3 ugers forskydning.

Under byggeriet vil der fortsat være adgang til parkeringsanlæg og toiletfaciliteter for trafikkanterne.

Tankstationerne skal stå klar ultimo 2018.

 

Kalbygård Skov rastepladserne ved Silkeborgmotorvejen vest for Låsby

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Relaterede artikler

Gyllespredere under tag – YDING ApS griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..

0 Kommentarer til "Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse"

Skriv en kommentar

Dit navn:
 
Indtast koden i nedenstående boks:
 
Din kommentar:
Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Seneste nyheder
Yding ApS sætter farten ned
Efter mere end 42 år som selvstændig mester har stifteren og ejeren af den Viborg-baserede murer- og entreprenørvirksomhed Yding Ap..
Gyllespredere under tag – YDING ApS griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING ApS har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING ApS  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGApS i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Alle nyheder