Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style

Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style

I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får opført et helt unikt byggeri med den bedste udsigt i Aarhus Omegn.

YDING ApS har følgende
del-entrepriser:

  • Kloakarbejde
  • Jordarbejde
  • Beton
  • Murer
  • Belægning
  • Gartner

Detaljen og kvaliteten er to af de nøgleord, der under de ceremonielle første spadestik blev slået fast. Det er kerneværdier i hverdagen hos TC Electronic, og det skal ligeledes være kerneværdier i den trekantede bygning, som YDING ApS er tildelt en række underentrepriser på.

Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard holdte ved første spadestik en kort og ganske humoristisk tale, hvor han blandt andet kunne fortælle om planerne for en letbane-linje umiddelbart i baghaven af TC Electronics nye domicil, hvis letbanen da nogensinde kom til at køre, og pengene til den bliver fundet, berettede Jacob Bundsgaard.

 

YDING ApS starter straks arbejdet i Lisbjerg.

Hele 6 underentrepriser ser YDING ApS frem til at levere, og opstarten er lige om hjørnet. YDING ApS vil således være at se på byggepladsen i stort set alle faser af byggeriet.

Når musik-nørder skal bygge huse

Projektering af det nye domicil har været mere end et år undervejs. Større dele af personalet er undervejs blevet spurgt efter råd, ønsker og forslag, så alle hverdagens aktiviteter får plads og prioritering. Der blev således sagt tak til alle medarbejdere – der alle var fremmødte – og samtlige samarbejdspartnere og rådgiver, som har fået samling i et projekt, der indeholder utroligt mange facetter.

Afslutningen på første spadestik blev naturligvis ikke med champagne og kransekage. Der blev i stedet budt på øl og flæskesvær – i rigtig rock n’ roll stil.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Seneste nyheder
Yding ApS sætter farten ned
Efter mere end 42 år som selvstændig mester har stifteren og ejeren af den Viborg-baserede murer- og entreprenørvirksomhed Yding Ap..
Gyllespredere under tag – YDING ApS griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING ApS har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING ApS  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGApS i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Alle nyheder