Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style

Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style

I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får opført et helt unikt byggeri med den bedste udsigt i Aarhus Omegn.

YDING A/S har følgende
del-entrepriser:

  • Kloakarbejde
  • Jordarbejde
  • Beton
  • Murer
  • Belægning
  • Gartner

Detaljen og kvaliteten er to af de nøgleord, der under de ceremonielle første spadestik blev slået fast. Det er kerneværdier i hverdagen hos TC Electronic, og det skal ligeledes være kerneværdier i den trekantede bygning, som YDING A/S er tildelt en række underentrepriser på.

Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard holdte ved første spadestik en kort og ganske humoristisk tale, hvor han blandt andet kunne fortælle om planerne for en letbane-linje umiddelbart i baghaven af TC Electronics nye domicil, hvis letbanen da nogensinde kom til at køre, og pengene til den bliver fundet, berettede Jacob Bundsgaard.

Ny formand skal lede arbejdet

YDING A/S starter straks arbejdet i Lisbjerg, men vi mangler endnu en dygtig formand. Adm. Direktør Martin Weier Christiansen er således i skarp jagt efter den eller de bedste folk i Øst- og Kronjylland.

Hele 6 underentrepriser ser YDING A/S frem til at levere, og opstarten er lige om hjørnet. YDING A/S vil således være at se på byggepladsen i stort set alle faser af byggeriet.

Adm. Direktør i YDING A/S Martin Weier Christiansen kan træffes på telefon 86 65 27 66 eller 21 41 97 70 for mere information om byggeriet og virksomhedens behov for at tiltrække ny kvalificeret arbejdskraft til denne og andre spændende projekter.

Når musik-nørder skal bygge huse

Projektering af det nye domicil har været mere end et år undervejs. Større dele af personalet er undervejs blevet spurgt efter råd, ønsker og forslag, så alle hverdagens aktiviteter får plads og prioritering. Der blev således sagt tak til alle medarbejdere – der alle var fremmødte – og samtlige samarbejdspartnere og rådgiver, som har fået samling i et projekt, der indeholder utroligt mange facetter.

Afslutningen på første spadestik blev naturligvis ikke med champagne og kransekage. Der blev i stedet budt på øl og flæskesvær – i rigtig rock n’ roll stil.

Jesper Bjørn Schlæger

Beskrivelse til forfatteren

Seneste nyheder
Medarbejder til betonskæring og – boring søges
Til at løse alle former for diamantskæring, boring, fræsning og slibning søges en dygtig og frisk medarbejder. Det vil v&ae..
Entreprenørchauffør søges
YDING A/S søger entreprenørchauffør til tiltrædelse snarest. Har du forvogn-, hænger- og EU-bevis, krancertifikat og ..
Fredag i uge 20 afholdtes rejsegilde i det kommende Bilka i Randers Storcenter. Samlet var 40-50 håndværkere og cirka 15 medarbejdere fra ..
Gyllespredere under tag – YDING A/S griber atter flere underentrepriser på byggesag
Imens det danske forår langsomt bliver varmere og grønnere, ser vi også oftere tankvogne og gyllespredere overalt på de dansk..
Et samarbejde om arkitektur i verdensklasse
0 Kommentarer - Vis kommentarer
YDING A/S har landet en række underentrepriser på et nyt projekt – og wauw det er spændende! Det kan lyde så banalt, n&a..
Ambitiøs formand med detaljeret overblik og sans for skarp kvalitet
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. Fordi..
Beton-folk, der leverer den bedste kvalitet - hver gang
I YDING A/S er ambitionerne store. Vi byder ind på seriøse byggerier, de anderledes tegninger og det kvalitetskrævende udbud. For..
Første spadestik på prestige-projekt i Lisbjerg - Rock n' Roll style
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får o..
YDING A/S  lægger fundamentet til BILKA i Randers
Støv, støj og sikkerhed er vigtige hensyn, når YDINGA/S i disse måneder lægger fundament til et top-moderne Bilka hype..
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen
Yding A/S henter stærk profil fra entreprenørbranchen – direktørskifte Yding A/S har altid stået for kvalitet til tide..
Alle nyheder